Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hornfiske suppe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
800
g
Hornfisk "rensede"
rensede
Suppegrønt "feks. persille, porretop"
feks. persille, porretop
1
l
Kalvebouillon "kogt på kalveben + suppevisk"
kogt på kalveben + suppevisk
Salt
Peber
Fiskeboller

Fremgangsmåde
Der koges en grundsuppe på kalveben. Hornfisken gøres i stand. De bedste af stykkerne snørres sammen to og to med suppegrønt imellem.

Resten af fisken, deriblandt halestykkerne, laves til boller, der skal på suppen. (færdige fiskeboller fra dåse kan bruges i dag).


Søgeord: suppe, hornfisk, suppegrønt, persille, porretop, kalvebouillon, fiskeboller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
suppe, hornfisk, suppegrønt, persille, porretop, kalvebouillon, fiskeboller
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her