Logo
www.mad-og-drikke.dk

Honningkager

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Brun/mørk farin / puddersukker
300
g
Honning "evt. flydende akaciehonning"
evt. flydende akaciehonning
250
g
Smør
4
stk
Æg
2
tsk
Kanel "stødt"
stødt
2
tsk
Stødt nellike
2
tsk
Ingefær "stødt"
stødt
1
kg
Hvedemel
2
knivspids
Hjortetaksalt

Stor portion

Pynt:

overtrækschokolade
små glansbilleder - julemotiv eller engle

Fremgangsmåde
Smelt farin, honning og smør og lad massen afkøle. Pisk de hele æg og krydderier i massen. Sigt mel med hjortetaksalt og ælt dejen godt igennem på køkkenbordet. Stil nu dejen koldt i køleskabet i nogle timer.

Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse - stik ud med små og store hjerteforme og bag kagerne ca. 10-15 min. ved 200 grader til de er gyldne.

Afkøl kagerne og overtræk dem med chokolade. Pynt med glansbilleder.

Ikke fryseegenet.


Søgeord: honningkager, juleopskrifter, brun, farin, akaciehonning, kanel, nellike, ingefær, hjortetaksalt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
honningkager, juleopskrifter, brun, farin, akaciehonning, kanel, nellike, ingefær, hjortetaksalt
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her