Logo
www.mad-og-drikke.dk

Honning og vanilleparfait

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
5
spsk
Honning
0,5
l
Piskefløde
1
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang)
6
stk
Æg "pasteuriserede"
pasteuriserede
25
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
dl
Vand
1
stk
Citron

Fremgangsmåde

Smelt honning og fløde under svag varme med marven af vanillen plus den hele vanille. Lad det køle helt af natten oven i køleskab.

Pisk æggeblommerne hvide og stive med sukker. Pisk fløden stiv og vend det hele forsigtigt ned i æggemassen. Hæld parfait’en i små kræmmerhuse, som er lavet af bagepapir og holdes sammen med tape eller clips, og frys de små toppe et par timer.

Server evt. parfait-toppene med sukkersirup.

Sukkersirup
Bland sukker, vand og saften af citronen og kog det ind til en tyk konsistens.



Søgeord: honning, vanilleparfait, parfait, piskefløde
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest

Søgeord:
honning, vanilleparfait, parfait, piskefløde
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/honning-og-vanilleparfait/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her