Logo
www.mad-og-drikke.dk

Honey bourbon steak

(1) 4 Personer

Honey bourbon steak
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
900
g
Ribeye "skåret i mellemstore klumper"
skåret i mellemstore klumper
2
fed
Hvidløg "finthakket eller knust"
finthakket eller knust
170
g
Champignon "skåret i halve eller kvarte, alt efter størrelse"
skåret i halve eller kvarte, alt efter størrelse
100
g
Honning
60
g
Soya / soja / soyasauce
60
g
Worcestersovs / worcestersauce
50
g
Brun/mørk farin / puddersukker
0,5
tsk
Chiliflager
2
spsk
Olie
3
spsk
Smør
75
g
Bourbon whiskey

Oksesteak eller oksefilet, kan også bruges.


Fremgangsmåde

I en skål piskes honning, brun farin, bourbon, soya sovs, worcestershire sauce, chiliflager og hvidløg sammen. Marianden kommes derefter i en plasticpose sammen med oksekødet. Lad kødet marinere i køleskabet i 2-4 timer (helst ikke mere). 

 

Varm olien op på en medium varm pande, sammen med 2 spsk. smør. Kom kødet på (steg evt. kødet af to gange). Steg indtil kødet er brunet på alle sider. Tag købdet nu kødet fra. Kom den sidste spsk. smør på panden og steg ligeledes champignon til de er brunet. Kom derefter kødet på og vend retten rundt.

 

Tip: man kan komme resten af marianden på når champignonerne er brunet.



Søgeord: asiatisk, asiatsike retter, honey bourbon steak, whiskey-honning sauce
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
asiatisk, asiatsike retter, honey bourbon steak, whiskey-honning sauce
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her