Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hønsesalat med asparges og bacon

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Kyllingebryster
250
g
Champignon
Smør "til stegning"
til stegning
8
skiver
Bacon "i terninger"
i terninger
1
dåse
Asparges
200
ml
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
1
dl
Mayonnaise
2
tsk
Dijonsennep
Havsalt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
Desuden:
4
spsk
Persille "finthakket"
finthakket
12 - 16
skiver
Toastbrød

Fremgangsmåde

Kog kyllingebrysterne op i en gryde med vand og lad dem småkoge i 12 min. Hæld vandet fra og køl kødet af. Skær det i små terninger. Skær champignonerne i kvarte og steg dem gyldne på en varm pande i lidt smør. Steg baconen sprød og gylden på en varm pande  og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Kryds med salt og peber. Lad aspargsene dryppe af i et dørslag.

 

Rør cremefraiche med mayonnaise og sennep. Vend kyllingekød, champignoner, asparges og bacon i. Smag til med salt og peber.

 

Stik brødet ud med en rund udstikkerform (Ø 5 cm) og rist stykkerne gyldne. Anret hønsesalaten på brødet og drys med persille.

 

 



Søgeord: kyllingesalat, hønsesalat
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet , Smørebrød

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
kyllingesalat, hønsesalat
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hoensesalat-med-asparges-og-bacon/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her