Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hjemmelavet koldskål

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
stk
Æggeblommer "pasteuriseret"
pasteuriseret
100
g
Sukker / melis / stødt melis "ca."
ca.
0,5
stk
Cremefraiche / creme fraiche "stor bøtte, 18 % eller ylette"
stor bøtte, 18 % eller ylette
1
l
Kærnemælk
Vanillesukker / vaniljesukker "Efter smag"
Efter smag
Citronsaft "efter smag"
efter smag

Tilbehør: kammerjunkere, morgenmadsprodukter eller ristede havregryn

Fremgangsmåde

Æggeblommer og sukker piskes til en luftig æggesnaps.
Cremefraichen / yletten røres forsigtigt i.
Til sidst tilsættes kærnemælken under konstant omrøring.

Smag evt. til med vanillesukker og citronsaft.

Stilles i køleskab i ca. 2 timer og omrøres inden servering.
Det gør den sødere og bedre da sukkeret så opløses.

Tip: Hvis du kan lide den sød kan du bruge en æggeblomme mere og lidt mere sukker. Hvis du bedst kan lide det surt så brug lidt mere creme fraice/ylette og citronsaft.



Søgeord: hjemmelavet, koldskål, opskrift, cremefraiche, mad, dessert, kærnemælk, vanillesukker, kammerjunkere, havregryn, tilbehør, æggesnaps
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Søgeord:
hjemmelavet, koldskål, opskrift, cremefraiche, mad, dessert, kærnemælk, vanillesukker, kammerjunkere, havregryn, tilbehør, æggesnaps
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/hjemmelavet-koldskaal/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her