Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hindbærhjerte med hvid chokoladesauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
dl
Vand
150
g
Sukker / melis / stødt melis
2
spsk
Citronsaft
150
g
Hindbær "frosne kan også bruges"
frosne kan også bruges
2
dl
Piskefløde

En god valentines day dessert.

Fremgangsmåde

Kog vand sukker og citron saft sammen 4-5 min. Kom hindbærrene i kog kort op. Pres massen gennem en sigte og køl den af. Pisk fløden til skum og rør saften i.

Fordel massen i en hjerteform foret med plast film (behøves ikke hvis det er chilikone forme) frys isen i mindst 6 timer.

Hak chokoladen fint. Kog fløden op tag gryden fra varmen og rør fløden i den hakkede chokolade. Rør til chokoladen er smeltet smag til med appelsin saft og skal.

Server hjertet med chokoladesaucen og pynt evt. med friske hindbær.



Søgeord: hindbærhjerte, hvid, chokoladesauce, opskrift, mad, valentines, day, dessert, hindbær, piskefløde, citronsaft
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Valentine

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation

Søgeord:
hindbærhjerte, hvid, chokoladesauce, opskrift, mad, valentines, day, dessert, hindbær, piskefløde, citronsaft
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hindbaerhjerte-med-hvid-chokoladesauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her