Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hellefisk og skaldyrs pasta

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Conchiglie "pasta"
pasta
3
spsk
Olivenolie "god"
god
100
g
Forårsløg / springløg "fintskåret"
fintskåret
1
stk
Chili "rød, finthakket"
rød, finthakket
250
g
Rejer "pillede med haler"
pillede med haler
250
g
Kammuslinger
400
g
Hellefisk "i terninger"
i terninger
15
g
Koriander "friskhakket"
friskhakket
2
spsk
Chilisauce / chilisovs "sød"
sød
1
dl
Limesaft
1
dl
Fiskekraft
1
spsk
Sesamolie
Limeskal "revet, til pynt"
revet, til pynt
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet

Fremgangsmåde
Kog pastaen "al dénte" i en stor gryde med kogende vand og lidt salt. Mens pastaen koger varmes olien i en pande.

Heri svitses forårsløg, chili, rejer, kammuslinger og hellefisk, til rejerne er lyserøde, kammuslinger og hellefisken er let stegte, rør jævnligt, fjernes fra varmen.

Rør koriander, limesaft, chilisauce og fiskekraften i. Pastaen sigtes og kommes tilbage i gryden, bland sesamolien i. Hæld fiskeblandingen over og bland det forsigtigt sammen. Smages til med salt og peber, garneres med revet limeskal,

Serveres straks.


Søgeord: hellefisk, skaldyr, pasta, kammuslinger, conchiglie, sesamolie
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Valentine

Søgeord:
hellefisk, skaldyr, pasta, kammuslinger, conchiglie, sesamolie
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hellefisk-og-skaldyrs-pasta/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her