Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hane i riesling

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
0,5
stk
Unghane "eller 2 overlår og 2 underlår eller 2 køller"
eller 2 overlår og 2 underlår eller 2 køller
2
skiver
Fersk flæsk
Smør
0,25
flaske
Riesling "tør"
tør
Salt
Peber
Krydderbuket "af 1 lille laurbærblad, persillestilke og frisk estragon"
af 1 lille laurbærblad, persillestilke og frisk estragon
8
stk
Løg "små"
små
10
stk
Champignon "små"
små

Fremgangsmåde
Skær hanen ud i 4 dele og flæsket i bjælker og brun dem let i en stegegryde i lidt smør. Tilsæt vin, salt, peber og krydderbuket og lad det simre under låg i ca. 25 min.

Imens steges løg og champignoner på en pande i smør. Kom dem i gryden med kødet og kog op. Smag til og server med fx kogte kartofler til.


Søgeord: hane, riesling, unghane, underlår, overlår, køller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Søgeord:
hane, riesling, unghane, underlår, overlår, køller
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her