Logo
www.mad-og-drikke.dk

Halve bagte kartofler med cremefraiche og dild

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Halve bagte kartofler med cremefraiche og dild
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Bagekartofler / bagekarfottel
0,25
dl
Cremefraiche / creme fraiche
0,5
dl
Fløde
30
g
Smør
1
bundt
Dild
Salt

Fremgangsmåde
Skrub bagekartoflerne og skær dem i halve. Bag dem i ovnen til der danner sig en brun hinde over kartoflen. (ca. 30-45 min).

Fjern denne hinde og grav indmaden fra kartoflen ud og læg den i en skål og mos det. (Pas på at der ikke går hul i kartoffelskralden).

Tilsæt smør, creme fraise, fløde, dild og salt (efter behag) og pisk det sammen.

Prop fyldet i karteffelskralderne og bag dem i ovnen i ca. 20-30 min. ved 200


Søgeord: bagte, kartofler, bagt, kartoffel, cremefraiche, dild
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Buffet egnet , Vegatarmad

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
bagte, kartofler, bagt, kartoffel, cremefraiche, dild
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/halve-bagte-kartofler-med-cremefraiche-og-dild/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her