Logo
www.mad-og-drikke.dk

Hakkebøffer med pasta og danablusauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket oksekød / oksefars
0,5
tsk
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
Smør "til stegning"
til stegning
150
g
Danablu
2
dl
Fløde "13 %"
13 %

Tilbehør: nykogt pasta og råkostsalat

Fremgangsmåde

Bland farsen med salt og peber, form den til 4 bøffer, der hakkes let med kniven og steges i brunet smør 1-2 min. på hver side. Holdes varme.

Skær osten i mindre terninger, kom den i en gryde med fløden og varm under omrøring til osten smelter. Smag til.

Læg bøfferne på tallerkner, hæld sovsen over og server med nykogt pasta og råkostsalat.



Søgeord: Hakkebøffer, hakkebøf, bøf, bøffer, oksekød, hakket, oks
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Hakkebøffer, hakkebøf, bøf, bøffer, oksekød, hakket, oks
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/hakkeboeffer-med-pasta-og-danablusauce/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her