Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gulerodskage med flødeostglasur

(1) 11 Personer

Gulerodskage med flødeostglasur
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Kage
250
g
Skørost "dette er en mellemfed blød ost, velegnet til bagning"
dette er en mellemfed blød ost, velegnet til bagning
100
g
Lys blød farin
3
stk
Æg "sammenpiskede"
sammenpiskede
250
g
Gulerod / Gulerødder "revet"
revet
100
g
Abrikoser "som ikke skal lægges i blød, hakket"
som ikke skal lægges i blød, hakket
75
g
Valnødder "kernerne"
kernerne
150
g
Fuldkornshvedemel
100
g
Mel
1,5
tsk
Bagepulver
1
tsk
Mixed krydderier
1
dl
Solsikkeolie
Glasur
200
g
Flødeost "mager"
mager
1
spsk
Flormelis / florsukker
1
stk
Appelsin "revet skal heraf"
revet skal heraf
Vanilleessens

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 160°. Smør en dyb, 20 cm stor kageform let og for den med bagepapir.

Rør skørost, sukker og æg sammen i en stor skål. Tilsæt resten af ingredienserne og rør dem godt sammen.

Fordel kagemassen i den smurte form med en ske. Bag den i 1 1/2 time, indtil den er gylden og fast at røre ved.

Lad den svale af i formen i nogle min. og vend den derefter ud af formen, så den kan køle helt af på en bagerist.

Rør ingredienserne til glasuren sammen og fordel den over den afkølede kage.

Kan fryses ned.



Søgeord: gulerodskage, kage, slankedessert, diabetesdessert, di
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Diabetesmad , Fedtfattig mad

Søgeord:
gulerodskage, kage, slankedessert, diabetesdessert, di

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her