Gulerodsbrud
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 16 Stk.
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
5
dl
Vand
100
g
Gær
2
tsk
Salt
40
g
Sukker / melis / stødt melis
1,5
dl
Olie
3
stk
Æg
200
g
Gulerod / Gulerødder
150
g
Solsikkekerner
1
kg
Mel
Fremgangsmåde
Rør vand og gær sammen. Tilsæt salt, sukker, olie, æg revne gulerødder og solsikkekerner. Rør melet i lidt ad gangen. Sæt dejen til hævning et lunt sted i 45 minutter.
Form dejen til 16 boller, sæt dem med 1 cm's afstand på en plade med bagepapir, og lad dem efterhæve i 30 minutter.
Tænd ovnen på 225 grader og bag bollerne i 15 minutter.
Søgeord: gulerodsbrud, gulerodsboller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
gulerodsbrud, gulerodsboller
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
gulerodsbrud, gulerodsboller
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gulerodsbrud/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gulerodsbrud/