Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grøntsagsrisotto med parmesan

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
spsk
Olie
1
stk
Løg "finthakket"
finthakket
4
stilke
Safran "eller 1/2 tsk. gurkemeje"
eller 1/2 tsk. gurkemeje
2,5
dl
Ris "runde"
runde
4
stk
Tomater "uden skind, i tern"
uden skind, i tern
2
stk
Gulerod / Gulerødder "i små terninger"
i små terninger
2
stænger
Blegselleri "i små tern"
i små tern
2
stk
Courgetter "i små terninger"
i små terninger
2
dl
Ærter "friskbælgede"
friskbælgede
6
dl
Grøntsagsbouillon
Salt
Peber
1
spsk
Smør
Tilbehør
1
spsk
Persille "meget finthakket bredbladet"
meget finthakket bredbladet
50
g
Parmesanost "revet"
revet

Fremgangsmåde

Varm olien op, steg løget klart heri og tilsæt safran og ris. Vend det godt sammen og tilsæt derefter alle grøntsagerne. Spæd med 4-5 dl bouillon, drys med salt og peber, vend det hele godt sammen.

Kog for svag varme i 15 min. Spæd med yderligere bouillon hen af vejen. Læg låg på, sluk under gryden og lad den stå i yderligere 15 min.

Rør 1 spsk. smør i retten og server retten rygende varm med persille og revet parmesan til at drysse over.



Søgeord: vegetaropskrifter, grøntsagsrisotto, madopskrifter, mad, risotto, safran, grønsagsrisotto, vegetarretter, vegetar
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad

Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
vegetaropskrifter, grøntsagsrisotto, madopskrifter, mad, risotto, safran, grønsagsrisotto, vegetarretter, vegetar
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/groentsagsrisotto-med-parmesan/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her