Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grøntsagspie med sprød sesamoverflade

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Smuldredej
1
dl
Hvedemel
1
dl
Grahamsmel
50
g
Smør
1
dl
Kvark
2
spsk
Sesamfrø
Fyld
2
stk
Gulerod / Gulerødder "mellemstore"
mellemstore
1
stk
Pastinak "ca. 100 g"
ca. 100 g
2
stk
Porrer "ca. 200 g"
ca. 200 g
25
g
Margarine "eller smør"
eller smør
1
dåse
Flåede hakkede tomater
Æggestand
3
stk
Æg
2
dl
Revet ost / reven ost "mellemlagret"
mellemlagret
1
spsk
Oregano (tørret) "eller merian"
eller merian
1
tsk
Salt

Fremgangsmåde

Rens rodfrugterne og porrene. Skær dem i skiver eller grove strimler. Smelt fedtstoffet i en kasserolle og svits det hele ved jævn varme ca. 5 min. Tilsæt tomaterne med væde og lad det hele koge ca. 10 min. Tag kasserollen fra varmen.

Rør ingredienserne sammen til æggestanden og bland den forsigtigt med grøntsagerne.

Hæld det hele i et smurt ovnfast fad. Forbag 15 min. ved 225°. Tilbered smuldredejen imens. Hak mel, fedtstof og kvarg sammen. Fordel meuldredejen over grøntsagerne. Drys med sesamfrø og bag yderligere 15-20 min. ved samme antal grader.

Server pien varm, gerne med en grøn salat.



Søgeord: grøntsagspie, grønsagspie, grøntsagstærte, grønsagstæ
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet , Fedtfattig mad , Vegatarmad

Begivenheder:
Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Pinsefrokost

Søgeord:
grøntsagspie, grønsagspie, grøntsagstærte, grønsagstæ
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/groentsagspie-med-sproed-sesamoverflade/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her