Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grønærtesuppe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Stribet flæsk
1
l
Vand
Suppevisk
Salt
2
stk
Gulerod / Gulerødder
1
pakke
Ærter "frosne, stor pakke"
frosne, stor pakke
35
g
Smør
25
g
Mel
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Flæsket koges mørt i vand med suppevisk og salt, ca. 1 time. De hele gulerødder koges med den sidste ½ time, hvorefter alle delene tages op af suppen og de grove ærter kommes i. Ærterne koges ud, presses gennem en sigte, og pureen kommes igen i suppen.

Smør og mel bages sammen og der spædes med suppen. De fine ærter og skiveskårne gulerødder tilsættes, suppen får et opkog og smages til, før den serveres.

Flæsket kan evt. lægges i marinade og sérveres koldt.


Søgeord: grønærtesuppe, suppe, stribet, flæsk, suppevisk, gulerødder, ærter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Søgeord:
grønærtesuppe, suppe, stribet, flæsk, suppevisk, gulerødder, ærter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her