Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grøn sommersalat med blå ost og valnødder

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Glaserede nødder:
15
g
Smør
2
spsk
Flydende honning
16 - 20
stk
Valnøddekerner
Frisk timian "hakket"
hakket
Croutoner:
0,5
stk
Flute "i tynde skiver"
i tynde skiver
Olivenolie
Salat:
1 - 1,5
l
Blandet salat
Olivenolie
Appelsinsaft
100 - 150
g
Blå ost

Fremgangsmåde

Smelt smørret på panden og lad det brune af. Kom honningen ved og varm det igennem. Vend valnødderne i og ryst panden godt. Drys med timian, vip dem ud på bagepapir og lad dem køle af. 

 

Skær brødet ud i ultratynde skiver. Læg dem på en plade med bagepapir og dryp dem med olie. Rist dem i en 200 grader varm ovn, til de er akkurat færsige. Køl dem af. 

 

Skyl og slyng salaterne. Fordel dem på 4 tallerkner eller i 4 skåle og dryp en smule olie og appelsinsaft over. Fordel osten i små stykker med valnødder fordelt ovepå. Bræk evt. croutonerne i mindre stykker.



Søgeord: sommersalat, salat med blå ost, salat med valnødder, glaserede nødder, brødcountoner
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Vegatarmad

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
sommersalat, salat med blå ost, salat med valnødder, glaserede nødder, brødcountoner
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/groen-sommersalat-med-blaa-ost-og-valnoedder/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her