Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grillglasur til revelsben

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
dl
Tomatketchup
2
dl
Brun/mørk farin / puddersukker
0,5
dl
Ahornsirup
4
tsk
Salt
3
tsk
Peber

Fremgangsmåde

Røres sammen og skal stå ca. 30 min. Smag herefter til med krydderier efter eget valg f.eks. paprika, karry osv.

Ben lægges i en frysepose hvorefter marinaden tilsættes og posen lukkes tæt.

Lad den så ligge natten over i køleskabet.

Ben tages ud af posen og lægges på grillen til de er gennemstegt.



Søgeord: grillglasur, revelsben, grillret, mad, opskrift, billig, ahornsirup, farin, tomatketchup, krydderier, grillen, køleskabet
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dressing , Sauce , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Grill egnet - åben grill , Grill egnet - lukket grill

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
grillglasur, revelsben, grillret, mad, opskrift, billig, ahornsirup, farin, tomatketchup, krydderier, grillen, køleskabet
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/grillglasur-til-revelsben/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her