Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grillede rejespyd med lime- og koriandersalt

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
3
stk
Lime / limefrugt "usprøjtede"
usprøjtede
1
bundt
frisk koriander
1
dl
Flagesalt
300
g
Tigerrejer "med skal"
med skal
Olivenolie

Fremgangsmåde

Riv limefrugternes skal fint og kom det i en morter. Hak korianderen fint og kom i morteren. Kom flagesalt ved og mas det godt sammen til et fint, lysegrønt salt. Sæt til side.

 

Træk rejerne på træspyd og pensl dem med olivenolie. Grill dem kort over høj varme - enten på en grille eller grillpande. Kom dem på et fad og server som selv-rejer til at dyppe i saltet.



Søgeord: rejespyd, grillede rejer, koriandersalt, limesalt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Appetizer

Opskriftstype:
Finere madlavning

Højtider:
Pinse , Påske , Sankt Hans , Valentine

Velegnet til:
Grill egnet - åben grill , Grill egnet - lukket grill

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
rejespyd, grillede rejer, koriandersalt, limesalt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/grillede-rejespyd-med-lime-og-koriandersalt/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her