Logo
www.mad-og-drikke.dk

Grillede fiskeruller med bacon

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
400 - 600
g
Fiskefilet "af torsk eller lign."
af torsk eller lign.
1
pakke
Bacon "i skiver"
i skiver
Olie "til pensling"
til pensling
Marinade
1
stk
Citron "reven skal og saft heraf"
reven skal og saft heraf
2
spsk
Olie
0,5
tsk
Dild "tørret"
tørret
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Fisken skæres ud i 8-12 stænger.

Marinaden røres sammen og fisken pensles med lidt af den.

Sno bacon omkring fiskestængerne, fæstn evt. med tandstikker.

Lad nu fiskerullerne trække i marinaden mindst ½ time i køleskab.

Fiskerullerne pensles med olie og grilles ca. 3 min. på hver side.



Søgeord: fiskeruller, fisk, bacon, opskrift, mad, grillret, torks, filet, marinade, ingredienser, tandstikker
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Sankt Hans

Velegnet til:
Grill egnet - åben grill , Grill egnet - lukket grill

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
fiskeruller, fisk, bacon, opskrift, mad, grillret, torks, filet, marinade, ingredienser, tandstikker
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/grillede-fiskeruller-med-bacon/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her