Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gratineret ravioli i mikroovn

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Ravioli "frisk"
frisk
1
tsk
Salt
1
tsk
Oregano (tørret)
1
dåse
Flåede hakkede tomater
Peber "evt."
evt.
2,5 - 3
dl
Mornay sauce
50
g
Emmentaler "revet"
revet

Pastaret i mokroovn.

Fremgangsmåde

Kom raviolien i et mikroovnsegnet ildfast fad. Drys med salt, oregano og evt. peber. Hak tomaterne i stykker med en kniv og fordel dem over raviolierne. Fordel mornay saucen over samt emmentalerost.

Stil fadet på metalrist midt i ovnen. Gratiner ved Kombination grill +440 watt mikrobølger i 20 min. efterfulgt af 5 min. hviletid i ovnen. Kontroller om raviolien er mør ved at stikke en kniv i midten af retten.

Tips
Opvarmning af pasta
Køleskabskold pasta er velegnet til at blive opvarmet i mikroovnen. En portion pasta på ca. 200 g dækkes med låg og opvarmes på 900 Watt mikrobølger i ca. 2 min.



Søgeord: gratineret, ravioli, mikroovn, mornay, sauce, emmentalerost, pastaret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
gratineret, ravioli, mikroovn, mornay, sauce, emmentalerost, pastaret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gratineret-ravioli-i-mikroovn/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her