Logo
www.mad-og-drikke.dk

Granola med banan

(1)

Granola med banan
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Havregryn "gerne grovvalsede"
gerne grovvalsede
1
håndfuld
Mandler
1
håndfuld
Græskarkerner "lille"
lille
1
drys
Salt "lille"
lille
2
stk
Bananer "modne"
modne
3
spsk
Kokosolie "flydende"
flydende
3
spsk
Akaciehonning
1
håndfuld
Tranebær "tørrede"
tørrede
Chokoladeknapper "evt."
evt.

Fremgangsmåde

Start med at mose de 2 bananer og bland det så med flydende kokosolie og acaciehonning (hvis din kokosolie har stået i køleskabet og er blevet hård, kan du smelte den lidt i mikrobølgeovnen). Hak mandlerne meget groft og bland dem i en anden skål sammen med havregryn, græskarkerner og salt. Brug hænderne til at blande indholdet i de 2 skåle godt sammen. 

 

Fordel det derefter på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen ved 165 grader, til granolaen er sprød og gylden (ca. 40 min.). Hak det i for at adskille det af og til.

 

Lad granolaen køle helt af på bordet på bagepapir. Vend derefter tørrede tranebær og evt. chokolade i. Kommes i en lufttæt beholder.



Søgeord: granola, banangranola, frugt granola, drys til morgenmad, ymerdrys
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Søgeord:
granola, banangranola, frugt granola, drys til morgenmad, ymerdrys

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her