Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gråandebryster med okra

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Gråandebryster "brug lårerne til en anden ret"
brug lårerne til en anden ret
Fedtstof "til stegning"
til stegning
2
fed
Hvidløg
1
stk
Peberfrugt "gul"
gul
250
g
Okra
1
tsk
Grønne peberkorn "helst friske, ellers tørrede eller syltede"
helst friske, ellers tørrede eller syltede
1
spsk
Pesto
1
dl
Vand
Salt
Peber

Fremgangsmåde
Brun andebrysterne i en dyb pande eller sauterpande i lidt fedtstof. Læg dem i et ovnfast fad og stil det i ovnen ved 225 grader i 12-15 min.

Snit hivdløget i skiver og peberfrugten i strimler. Kom hvidløg, peberfrugt, okra, peberkorn og pesto på panden og tilsæt vand. Kog 3-4 min.

Server andebrysterne i skiver over grøntsagerne evt. med ris til.

Tip:
Kan du ikke få okra, så brug grønne bønner i stedet.


Søgeord: gråandebryster, andebryster, okra, vildt, hovedretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
gråandebryster, andebryster, okra, vildt, hovedretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/graaandebryster-med-okra/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her