Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gråand med jordskokker

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Gråand / gråænder
1
kg
Jordskokker
100
g
Smør
2
spsk
Hvidvinseddike
12 - 15
stk
Perleløg "små"
små
2
dl
Hvidvin "tør"
tør
Salt
Peber

Vildt.

Fremgangsmåde
Skræl jordskokkerne og kom dem i en gryde med halvdelen af smørret og lad dem blive brune på alle sider idet der røres rundt. Skræl de små løg. Når jordskokkerne er gyldne drys ses der sukker over. Lad dem karamelisere og kom derefter vineddiken i. Lad eddiken fordampe og tag gryden af ilden.

Læg ænderne i et stegefad med låg og smør dem godt. Læg de små løg rundt om. Krydder med salt og peber og læg et par smørklatter ved løgene. Sæt ænderne i en varm ovn og lad dem stege 20 min. ved 220°. Læg jordskokkerne ned i fadet, tilsæt hvidvinen læg, låg på og steg det hele færdig ca. 10-15 min. ved 160°

Serveres rygende varmt.


Søgeord: gråand, jordskokker, hvidvinseddike, perleløg, hvidvin, vildt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
gråand, jordskokker, hvidvinseddike, perleløg, hvidvin, vildt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/graaand-med-jordskokker/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her