Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gråand med brombærsaute

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Gråand / gråænder
250
g
Brombær
1
spsk
Honning
2
stk
Laurbærblade
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
Salt
Peber "groft sort"
groft sort
150
g
Kantareller
4
stk
Hvidløg
100
g
Smør

Vildt.

Fremgangsmåde
Skær lårene af ænderne og læg dem i en bakke. Drys sukker, salt samt peber på lårene. Tilsæt laurbærblade samt de 4 fed hvidløg. Lad lårene marinere i 8-12 timer.

Ænderne brunes af på en varm pande. Fedtet fra panden hældes over lårene og lårene dækkes med stanniol og kommes i ovn ved 150 º i ca. 1 time og 30 minutter.

De brune ænder krydders med salt og peber. Kommes i ovnen ved 200 º i ca. 15 minutter. Tages ud og trancheres vendes med brystet nedad. Lad dem hvile i 15 minutter. Skær fra benet og trancheres

Anretning
Læg kantarellerne i bunden af tallerken. Læg låret ovenpå og det trancheret bryst. Drys brombærrene ovenpå og servere evt. med rå stegt vildmose kartofler.


Søgeord: gråand, brombærsaute, honning, laurbærblade, kantareller, hvidløg, vildt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
gråand, brombærsaute, honning, laurbærblade, kantareller, hvidløg, vildt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/graaand-med-brombaersaute/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her