Logo
www.mad-og-drikke.dk

Glarmestersild

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Spegesild
1
stk
Gulerod / Gulerødder "lille"
lille
2
stk
Rødløg
5 - 6
cm
Peberrod
2 - 3
stk
Laurbærblade
1
tsk
Sennep "hel gul"
hel gul
1
tsk
Allehånde "letknust"
letknust
1
tsk
Peberkorn "letknuste"
letknuste
1
bundt
Dild "delt i kviste"
delt i kviste
Marinade
3
dl
Eddike
0,5
dl
Vand
1,5
dl
Sukker / melis / stødt melis

Fremgangsmåde
De rengjorte spegesild skrabes, skylles omhyggeligt, (hverken skind eller ben skal fjernes) og skæres i stykker på ca. 2 cm. Gulerod, rødløg, den skrællede peberrod snittes i tynde skiver og fordeles sammen med sildestykker, krydderier og dildkviste i et højt glas gerne et henkogningsglas.

Til marinaden koges eddike, vand og sukker, tages fra varmen, og hældes, mens den endnu er lunken i glasset. Skal trække 3-4 dage inden de spises - og skal da endelig serveres i glasset.


Søgeord: glarmestersild, juleopskrifter, spegesild, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Buffet egnet , Madpakke egnet , Smørebrød

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
glarmestersild, juleopskrifter, spegesild, mad
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her