Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gateau marcel - glutenfri konfektkage

(1) 12 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
200
g
Mørk chokolade "70 % kakaoindhold"
70 % kakaoindhold
200
g
Smør
200
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
dl
Appelsinlikør
6
stk
Æggeblommer "pasteuriserede"
pasteuriserede
0,5
dl
Majsstivelse
8
stk
Æggehvider "pasteuriserede"
pasteuriserede

Super skøn konfektkage for allergikere.

Pynt: guldkugler

Fremgangsmåde

Chokoladen brækkes i småstykker og smeltes i en gryde sammen med smørret. Sukker, appelsinlikør, æggeblommer og majsstivelse røres i den smeltede lunkne masse. Æggehviderne piskes stive og vendes i.

To tredjedele  af massen hældes i en smurt og sukkerdrysset springform, der sættes i ovnen og bages ved 175 grader i 30 min. Herefter tages formen ud og afkøles og resten af massen hældes over som en slags glasur.

Kagen opbevares i køleskab.

Kan serveres sammen med vanilejis og bær.

 



Søgeord: gateau, marcel, glutenfri, konfektkage, juleopskrifter, jul, kage, chokolade, appelsinlikør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
gateau, marcel, glutenfri, konfektkage, juleopskrifter, jul, kage, chokolade, appelsinlikør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/gateau-marcel-glutenfri-konfektkage/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her