Gateau marcel - glutenfri konfektkage
(1)
12 Stk.
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
200
g
Mørk chokolade "70 % kakaoindhold"
200
g
Smør
200
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
dl
Appelsinlikør
6
stk
Æggeblommer "pasteuriserede"
0,5
dl
Majsstivelse
8
stk
Æggehvider "pasteuriserede"
Super skøn konfektkage for allergikere.
Pynt: guldkugler
Pynt: guldkugler
Fremgangsmåde
Chokoladen brækkes i småstykker og smeltes i en gryde sammen med smørret. Sukker, appelsinlikør, æggeblommer og majsstivelse røres i den smeltede lunkne masse. Æggehviderne piskes stive og vendes i.
To tredjedele af massen hældes i en smurt og sukkerdrysset springform, der sættes i ovnen og bages ved 175 grader i 30 min. Herefter tages formen ud og afkøles og resten af massen hældes over som en slags glasur.
Kagen opbevares i køleskab.
Kan serveres sammen med vanilejis og bær.
Søgeord: gateau, marcel, glutenfri, konfektkage, juleopskrifter, jul, kage, chokolade, appelsinlikør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
gateau, marcel, glutenfri, konfektkage, juleopskrifter, jul, kage, chokolade, appelsinlikør
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
gateau, marcel, glutenfri, konfektkage, juleopskrifter, jul, kage, chokolade, appelsinlikør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gateau-marcel-glutenfri-konfektkage/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gateau-marcel-glutenfri-konfektkage/