Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gammeldags rødkål

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
600
g
Rødkål "snittet"
snittet
1
stk
Æble "i tern, evt. madæble"
i tern, evt. madæble
1,25
dl
Appelsinsaft
0,25
dl
Ribssaft "usødet"
usødet
Kommen
Kanelstang / kanelstænger

Denne opskrift på rødkål er fedtfattig men med masser af smag.

Fremgangsmåde
Kog rødkålen og æblet med appelsinsaften, kanelstang og ribssaften. Tilsæt kommen efter smag. Når den er færdigkogt tilsæt sød efter smag.

Den skal koge ca. 1 time alt efter hvor udkogt du ønsker den.


Søgeord: gammeldags, rødkål, fedtfattig, juleopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Salat , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Velegnet til:
Fedtfattig mad

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
gammeldags, rødkål, fedtfattig, juleopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/gammeldags-roedkaal/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her