Logo
www.mad-og-drikke.dk

Gåsesteg med æble og sveskefyld

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
5 - 6
kg
Gås
2
tsk
Salt
0,5
tsk
Peber
1
tsk
Sukker / melis / stødt melis
300
g
Æbler
150
g
Svesker
Sauce
Hals "og indmad"
og indmad
Suppe
Salt
Peber
Kulør / sovsekulør

Fremgangsmåde

Den rensede gås drysses indvendig med krydderierne og fyldes med æble både og svesker. Gåsen gnides udvendig med lidt salt, lægges med ryggen opad på den smurte ovn rist over bradepanden og stilles i en kold ovn.

Ovnen stilles på 160°. Hæld 1 1/2 liter kogende vand i bradepanden. Vend gåsen efter 1 time. Efter 5-5 1/2 time, hældes vand og afsmeltet fedt af bradepanden. Ovnen stilles på 250° og gåsen brunes.

Sauce:
Brun hals og indmad i en gryde. Dæk det med suppe og kog det i én time. Si skyen fra og tilsæt skyen fra bradepanden. Jævnes, smages til og farves med kulør.



Søgeord: gåsesteg, juleopskrifter, mad, æbler, svesker, gås
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Thanksgiving

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
gåsesteg, juleopskrifter, mad, æbler, svesker, gås
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/gaasesteg-med-aeble-og-sveskefyld/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her