Logo
www.mad-og-drikke.dk

Florentinere

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
100
g
Margarine
175
g
Sukker / melis / stødt melis
0,5
dl
Honning "eller sirup"
eller sirup
200
g
Mandler "eller blandede nødder, hakkede"
eller blandede nødder, hakkede
50
g
Pomerans "eller appelsinskal, hakket"
eller appelsinskal, hakket
50
g
Cocktailbær "røde, kan udelades"
røde, kan udelades
50
g
Sukat "hakket, kan udelades"
hakket, kan udelades
0,5 - 0,75
dl
Fløde
2
spsk
Mel
Pynt
100
g
Overtrækschokolade "smeltet"
smeltet

Ca. 60 stk. småkager

Fremgangsmåde
Opvarm margarine, sukker og honning til kogepunktet under omrøring. Afkøl lidt. Tilsæt de hakkede nødder og frugter og rør fløde og mel i. Sæt dejen på smurte plader eller bagepapir med 2 teskeer, ikke for tæt. Den flyder ud.

Bag ved ca. 175-180° i 4-5 min. og ret dem evt. af med en stor udstikker. Afkøl lidt på pladen, før de tages af med en paletkniv. Pensl eller smør den glatte side med smeltet chokolade.

Dekorer evt. chokoladen ved at trække bølger med en gaffel på den våde chokolade. Læg dem til tørre med bunden op. Opbevares køligt i glas eller dåser.


Søgeord: florentinere, juleopskrifter, småkager, cocktailbær, sukat, overtrækschokolade
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
florentinere, juleopskrifter, småkager, cocktailbær, sukat, overtrækschokolade
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her