Logo
www.mad-og-drikke.dk

Flødekartofler i whiskeysauce

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Kartoffel / kartofler
2,5
dl
Piskefløde
2,5
dl
Whiskysauce "Jensens eller anden whiskysauce"
Jensens eller anden whiskysauce
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Tag et ildfast fad frem. Læg kartoffelskiverne nederst.

Bland piskefløde sammen med whiskysauce og hæld det over kartoflerne. Krydr med salt og peber.

Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 45 min. til 1 time.



Søgeord: flødekartofler, whiskeysauce, piskefløde, tilbehør
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Sankt Hans , Thanksgiving

Begivenheder:
Barnedåb , Bryllup , Fødselsdag , Jubilæum , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest , Julefrokost

Søgeord:
flødekartofler, whiskeysauce, piskefløde, tilbehør
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/floedekartofler-i-whiskeysauce/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her