Logo
www.mad-og-drikke.dk

Flødebudding

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Æg
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
l
Piskefløde
5
blade
Husblas
0,5
l
Karamelsovs / karamelsauce "eller saftsauce"
eller saftsauce

Fremgangsmåde
Et helt æg og sukker piskes sammen. Fløden koges og dryppes i under piskning. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, til det begynder at blive jævnt, men det må ikke koge. Den udblødte husblas og Vanila smeltes i den varme creme.

Den hældes i en oliesmurt randform eller i en skål og afkøles.

Desserten kan pyntes med flødeskum og frugt, og saftsauce serveres til.

Den kan drys ses med knust nougat og karamelsauce kan serveres til.


Søgeord: budding, piskefløde, husblas, karamelsauce, desserter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
budding, piskefløde, husblas, karamelsauce, desserter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her