Logo
www.mad-og-drikke.dk

Flettet mørbrad med hvidløg og salvie

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Svinemørbrad "ca."
ca.
2 - 3
fed
Hvidløg
2
tsk
Salvie
1
tsk
Salt
Peber "en smule"
en smule
1
l
Appelsinjuice
Madolie "til stegning"
til stegning

Tilbehør: pandestegte kartofler og kogte ærter

Fremgangsmåde

Fjern evt. sener og skær 2 snit i hver mørbrad ca. 1 cm fra den ene kant og hele vejen igennem. Pres hvidløgene i en lille skål og tilsæt de øvrige krydderier og bland dem godt. Gnid denne blanding på overalt og flet kødet og bind enderne med snor.

Brun mørbraden kort i en gryde og tilsæt appelsinjuice så den næsten dækker og lad det småsimrer i ca. 20 min. smag evt. til med salt og peber.

Serveres med pandestegte kartofler og ærter og juicen giver en vidunderlig sauce som ikke skal jævnes.



Søgeord: Mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, hvidløg, salvie
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Fødselsdag

Søgeord:
Mørbrad, svinemørbrad, svinekød, svin, hvidløg, salvie
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/flettet-moerbrad-med-hvidloeg-og-salvie/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her