Flamberede bananer
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Bananer
1
stk
Appelsin "saften heraf"
0,5
stk
Appelsin "revet skal heraf"
1
knivspids
Muskatnød
15
g
Smør
2
spsk
Sukker / melis / stødt melis "evt. rørsukker"
1,25
dl
Mørk rom
Tilbehør: vanilleis
Fremgangsmåde
Bananerne bages med skræl i ovnen ved 200 grader i 10-12 min., til de er sorte, vendes efter ca. 5 min. Skrælles og lægges i et smurt ovnfast fad. Appelsinsaft, -skal og muskat røres sammen og hældes over. Der sættes små smørklatter på bananerne og drysses med sukker. Grilles i ca. 5 min. Tages ud af ovnen.
Rommen opvarmes i en kasserolle. Hældes over bananerne og antændes (emhætten slukkes).
Portionsanrettes evt. med vanilleis.
Rommen opvarmes i en kasserolle. Hældes over bananerne og antændes (emhætten slukkes).
Portionsanrettes evt. med vanilleis.
Søgeord: flamberede, bananer, dessert, brun, rom, vanilleis
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
flamberede, bananer, dessert, brun, rom, vanilleis
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
flamberede, bananer, dessert, brun, rom, vanilleis
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/flamberede-bananer/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/flamberede-bananer/