Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fiskeruller i baconsvøb

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4 - 6
stk
Torskefileter "eller store rødspættefileter"
eller store rødspættefileter
1
stk
Løg
Dild
4 - 6
skiver
Bacon
250
g
Champignon
2
dl
Piskefløde
100
g
Rejer
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Rul fiskefileterne, og sno en skive bacon omkring hver.

Skær løg og champignoner i skiver.

Steg fiskerullerne i smør, og læg dem til side.

Steg løg og champignoner, til de er møre. Kom fløde ved, og bring det i kog.

Læg fiskerullerne tilbage på panden, og lad det simre et par min.

Smag til med salt og peber.

Drys med rejer samt dild, og server med f.eks. frisk pasta til.



Søgeord: Fiskeruller, fisk, baconsvøb, bacon, rødspættefileter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
Fiskeruller, fisk, baconsvøb, bacon, rødspættefileter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskeruller-i-baconsvoeb/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her