Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fiskefad

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
12
stk
Fiskefileter
2,5
dl
Cremefraiche / creme fraiche
2,5
dl
Piskefløde
250
g
Champignon "friske"
friske
200
g
Rejer
1
dåse
Tomatpure "lille dåse"
lille dåse
Salt
Peber
Dild
Citronsaft
Rasp

Tilbehør: ris eller aspargeskartofler

Fremgangsmåde

Fiskefileterne rulles sammen og lægges i et smurt ildfast fad. Champignonerne halveres og blandes med cremefraiche, fløde, tomatpuré, krydderier og rejer. Smag til med citronsaft og dild.

Hæld blandingen over fisken. Drys med rasp.

Bages i en forvarmet ovn ved 225° i 25-30 min.



Søgeord: fiskefileter, fiskefad, rejer, champignoner, piskefløde, aspargeskartofler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
fiskefileter, fiskefad, rejer, champignoner, piskefløde, aspargeskartofler
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her