Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fisk i fad med karry

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
0,75
kg
Torskefilet "eller rødspættefilet"
eller rødspættefilet
2
stk
Peberfrugter "røde, i strimler"
røde, i strimler
2
spsk
Margarine
0,5
spsk
Karry
2
spsk
Mel
2
dl
Mælk
0,5
dl
Fløde
Salt
Peber

Tilbehør: løse ris

Fremgangsmåde

Fiskefileterne lægges i ovnfast fad. Fordel peberfrugten over.

Smelt margarinen og svits karry heri. Rør mel i og spæd med mælk og fløde. Kog nogle min. Smag til med salt og peber.

Hæld karrysaucen i fadet og fordel smørklatter henover.

Sættes i ovnen i 30 min. ved 200º.



Søgeord: Fisk, fiskeretter, karryret, karryretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Sund opskrift

Søgeord:
Fisk, fiskeretter, karryret, karryretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fisk-i-fad-med-karry/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her