Logo
www.mad-og-drikke.dk

Figenchutney

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Figner
50
g
Valnødder
2
dl
Portvin
50
g
Brun/mørk farin / puddersukker

Godt som tilbehør til oste eller tapasbord


Fremgangsmåde

Del fignerne i kvarter. Varm portvin og farin op sammen i en gryde. Tlsæt valnødder, når farinen er smeltet, og lad det koge i 4 min. Tilsæt fignerne og lad det hele koge i 2 min.

 

Tag det af varmen og lad det køle af.



Søgeord: figenchutney, chutney, ostetallerken, tapas, ostebord, figner, syltning
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Syltning

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Gæstemad

Søgeord:
figenchutney, chutney, ostetallerken, tapas, ostebord, figner, syltning
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her