Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fedtfattig grillkylling

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
8
stk
Kyllingeoverlår
150
g
Rasp
Mexicanske krydderier
1
dl
Cheasy a38
1
stk
Æggehvide
Salt
Peber
Olie "lidt spray olie"
lidt spray olie

Tilbehør: 1 pose kartoffelbåde a 750 g samt salat

Fremgangsmåde

Træk skindet af kyllingeoverlårene. Fjern al synligt fedt. Gøres nemmest hvis lårene er halvfrosne.

Bland en portion rasp med de mexicanske krydderier samt salt og peber. Vend lårene i A38 der er piske sammen med æggehvide. Derefter vendes lårene i raspblandingen, så kødet er helt dækket.
Lårene sættes på en plade med bagepapir og sprayes ganske let med olie.

Steges i ovnen ved 225° i ca. 45 min.

Server med kartoffelbåde og en lækker salat.



Søgeord: fedtfattig, grillkylling, madopskrifter, hovedret, kyllingeoverlår, rasp, krydderier, cheasy, A38, billig
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
fedtfattig, grillkylling, madopskrifter, hovedret, kyllingeoverlår, rasp, krydderier, cheasy, A38, billig
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/fedtfattig-grillkylling/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her