Fasanbryst med druer og svampe
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
1
stk
Fasan
1
klase
Vindruer "uden kerner"
Skovsvampe "masser"
Cognac
Piskefløde
Smør
Gedeost
Citronsaft
Salt
Peber
Vildt.
Fremgangsmåde
Skær fasanbrystet fra og læg dem på panden i klaret smør (eller alm. smør). Kom vindruerne ned til fasanen og en stor blanding skovsvampe (kantarel, pærestøvbold, violet ametysthat, sort trompetsvamp).
Hæld lidt cognac over, men der skal ikke flamberes. Kom godt med piskefløde ned i saucen.
Tag fasanbrystet op og skær det i skiver. Saucen tilsættes yderligere lidt gedeost og citronsaft.
Hæld saucen op, når den er tyknet og læg fasanskiverne over.
Hæld lidt cognac over, men der skal ikke flamberes. Kom godt med piskefløde ned i saucen.
Tag fasanbrystet op og skær det i skiver. Saucen tilsættes yderligere lidt gedeost og citronsaft.
Hæld saucen op, når den er tyknet og læg fasanskiverne over.
Søgeord: fasan, vindruer, skovsvampe, kantarel, pærestøvbold, violet, ametysthat, sort, trompetsvamp, cognac, piskefløde, gedeost, vildt, madopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving
Søgeord:
fasan, vindruer, skovsvampe, kantarel, pærestøvbold, violet, ametysthat, sort, trompetsvamp, cognac, piskefløde, gedeost, vildt, madopskrifter
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning
Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving
Søgeord:
fasan, vindruer, skovsvampe, kantarel, pærestøvbold, violet, ametysthat, sort, trompetsvamp, cognac, piskefløde, gedeost, vildt, madopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fasanbryst-med-druer-og-svampe/
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fasanbryst-med-druer-og-svampe/