Logo
www.mad-og-drikke.dk

Farseret rødkål

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket svinekød
1
stk
Løg
75
g
Mel
1
tsk
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
1
stk
Æg
2
dl
Mælk "ca."
ca.
Rødkål "fra glas eller dåse"
fra glas eller dåse
Rasp

Fremgangsmåde

Hak løget fint og bland det med kød, salt, peber og æg. Rør mælk i til en fast fars. Drys rasp på et stykke madpapir. Læg en klat fars på papiret og tryk den flad 1 - 1 1/2 cm tyk.

Klem saften af en lille håndfuld rødkål og læg den midt på farsen. Pak kødet omkring kålen og rul den i raspen. Brun rullerne på panden i gyldent fedtstof og steg dem færdig ved svagere varme.

Server med kartofler og brun sauce eller en skive rugbrød.



Søgeord: farseret, rødkål, juleopskrifter, jul, mad, svinemød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret , Tilbehør

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
farseret, rødkål, juleopskrifter, jul, mad, svinemød
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/farseret-roedkaal/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her