Logo
www.mad-og-drikke.dk

Farserede porrer i fad

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket svinekød "eller en blanding af svine- og kalvekød"
eller en blanding af svine- og kalvekød
1
stk
Løg "lille, revet"
lille, revet
4
spsk
Mel
1
stk
Æg
2 - 3
dl
Mælk
1,5
tsk
Salt "ca."
ca.
Peber "groftkværnet"
groftkværnet
4
stk
Porrer "store"
store
50
g
Emmentaler "revet"
revet

Fremgangsmåde

Bland kød, løg, mel, æg salt og peber. Rør mælken i lidt ad gangen, til farsen har passende konsistens, og stil den i køleskabet ca. 1/2 time.

Skær porrerne i 5-6 cm lange stykker og skyl dem godt. Kog porrerne næsten møre i letsaltet vand på 6-8 min. Lad porrerne dryppe af i en sigte.

Læg et lad fars, porrer og et lag fars igen i et bredt ovnfast fad. Drys osten over. Sæt fadet nederst i ovnen ca. 3/4 time ved 200 grader, til farsen føles fast.

Skær farsen i lagkagestykker og server med skyen fra fadet, brød eller kartofler og gulerødder.



Søgeord: farserede, porrer, hovedretter, madopskrifter, svinesmåkød, kalvekød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
farserede, porrer, hovedretter, madopskrifter, svinesmåkød, kalvekød
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://www.mad-og-drikke.dk/opskrift/farserede-porrer-i-fad/
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her