Logo
www.mad-og-drikke.dk

Farserede muslinger

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
30
stk
Blåmuslinger "store"
store
400
g
Hakket svinekød
100
g
Skinke "kogt hakket"
kogt hakket
250
g
Champignon
200
g
Spinat "hakket"
hakket
150
g
Parmesanost "friskrevet"
friskrevet
2
stk
Æg
4
dl
Hvidvin "tør"
tør
1 - 2
stk
Løg
1
dåse
Flåede tomater
1
dl
Ekstra olivenolie
50
g
Smør
1
bundt
Persille "hakket"
hakket
1 - 2
fed
Hvidløg "knust"
knust

Fremgangsmåde

Muslingerne vaskes grundigt og åbnes derefter med en kniv. (Døde muslinger bør omgående kasseres. Hvis muslinger med åben skal ikke straks lukker sig ved et slag mod en bordplade - ud. Hvis muslingerne under kogningen ikke har åbnet sig - ud).

Der røres en fars af svinekød, skinke, spinat, parmesan, æg og krydderier og en lille skefuld proppes ind i hver musling. Skallerne lukkes sammen og ombindes med bomuldsgarn. Muslingerne pocheres derefter under låg i smør, olie, hakket løg, hakkede tomater, udskivede champignon, hvidvin og hvidløg. Efter et kvarters tid tages muslingerne op, garnet fjernes og fonden koges ind og tilsmages.

Servering:
Muslingerne serveres i den halve skal med saucen hældt over. Skal serveres rygende varme. Glæd Jer, hvis I holder af muslinger. De smages fra en ganske anden vinkel.



Søgeord: Muslinger, musling, skaldyr, farseret, farserede
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår

Velegnet til:
Buffet egnet , Sund opskrift

Søgeord:
Muslinger, musling, skaldyr, farseret, farserede
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/farserede-muslinger/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her