Logo
www.mad-og-drikke.dk

Egg nogg

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
6
stk
Æg "delt i blommer og hvider"
delt i blommer og hvider
160
g
Sukker / melis / stødt melis
0,75
l
Mælk
0,5
l
Fløde
2
dl
Bourbon whiskey
1,5
dl
Mørk rom
2
dl
Cognac
Muskatnød

Fremgangsmåde

Pisk æggeblommerne med sukkeret. Tilsæt mælk og halvdelen af fløden. Hviderne piskes stive og resten af fløde piskes til skum. Hviderne og fløden vendes i æggeblommerne. Server i glas med revet muskat på toppen.

Spiritussen kan både blandes i eller serveres for sig selv, så man hver især kan blande sin drink.



Søgeord: egg, nogg, juleopskrifter, jul, bourbon, whiskey, mørk, rom, cognac
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Drikke

Kategori:
Varme drikke , Alkohol

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
egg, nogg, juleopskrifter, jul, bourbon, whiskey, mørk, rom, cognac
Muligheder
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her