Logo
www.mad-og-drikke.dk

Durum flutes

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Stk.

Durum flutes
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
25
g
Gær
3,5
dl
Vand
6,5
dl
Olie
6,5
dl
Æg "hele"
hele
440
g
Hvedemel
300
g
Durummel
10
g
Sukker / melis / stødt melis
12
g
Salt

2 flutes

Fremgangsmåde
Gæren røres ud i vandet, olien og æggene røres med. Mel, sukker og salt tilsættes, og det hele æltes godt sammen. Dejen lægges i en stor skål, der dækkes med plastfilm og sættes i køleskab til dagen efter.

Dejen formes til 2 aflange flutes, lad dem hæve tildækket til dobbelt størrelse. De ridses, pensles med æg og drysses med lidt durummel. Bages ved 200 grader i ca. 25 min.


Søgeord: durum, flutes, gær, hvedemel, durummel, bagværk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Bagværk , Brød , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske , Sankt Hans

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad

Søgeord:
durum, flutes, gær, hvedemel, durummel, bagværk
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her