Logo
www.mad-og-drikke.dk

Djævleæg

(1) 6 Personer

Djævleæg
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
6
stk
Æg
1
stænk
Tabasco
2
spsk
Mayonnaise "Store"
Store
2
tsk
Worchestershire sauce
Paprika
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Æggene hårdkoges. Rør lidt rundt i vandet i starten, så vil blommen komme til at ligge i midten. De kogte æg overføres direkte til koldt vand, pilles og deles i halve. 

 

Tag forsigtigt blommerne ud af de kolde æg med en teske, og rør dem med de ovennævnte ingredienser. Massen skal være ret cremet.

 

Den kommes tilbage i hviderne, enten med sprøjtepose eller med en teske. Pyntes med karse og evt. et drys paprika.



Søgeord: djævleæg, æg med krydret mayonaise, æg, fyldte æg
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul , Pinse , Påske

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost

Søgeord:
djævleæg, æg med krydret mayonaise, æg, fyldte æg

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her