Logo
www.mad-og-drikke.dk

Dessertkage med rabarbermarengs

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Dej
175
g
Smør
150
stk
Sukker / melis / stødt melis
2
spsk
Vanillesukker / vaniljesukker
3
stk
Æggeblommer
250
g
Mel
2,5
tsk
Bagepulver
5
spsk
Mælk
Rabarbermarengs
3
stk
Æggehvider
200
g
Sukker / melis / stødt melis
100
g
Nøddekerner "grofthakkede"
grofthakkede
600
g
Rabarber "tynde"
tynde
2,5
dl
Piskefløde

Fremgangsmåde
Smør, sukker, vanillesukker og æggeblommer røres godt. Mel blandet med bagepulver røres forsigtigt i sammen med mælken. Dejen kommes i en godt smurt lille bradepande (24 x 30) og glattes ud.

Æggehviderne piskes stive, og sukkeret piskes i lidt ad gangen, og blandingen piskes helt stiv.

Rabarberne skylles og tørres, og snittes i ca. 1 cm store stykker. Disse vendes forsigtigt i marengsen sammen med nøddekernerne. Marengsen fordeles over dejen, og kagen bages ca. 45 min. ved 200 grader.

Lun med iskold flødeskum eller cremefraiche eller is.


Søgeord: kage, marengs, dessert, nøddekerner, rabarber
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
kage, marengs, dessert, nøddekerner, rabarber
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/dessertkage-med-rabarbermarengs/

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her