Logo
www.mad-og-drikke.dk

Dessert fondue

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Dessert fondue
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Antal
Ingredienser
Info
75
g
Sukker / melis / stødt melis
0,75
dl
Sirup "lys"
lys
1
dl
Piskefløde
1
spsk
Smør
50
g
Chokoladeknapper
Æble "kan også være pære, kiwi, ananas"
kan også være pære, kiwi, ananas

Fremgangsmåde
Alle ingredienserne til fonduesaucen blandes og varmes for svag varme på en kogeplade, rør ofte, det skal småsimre i knap 10 min.

Flyttes derefter over en rechaud og holdes varm inde på bordet. Med fonduegaflerne "spidder" man frugtstykkerne, der skænkes et øjeblik i gryden, tages op og nydes som de er.


Søgeord: dessert, fondue, opskrift, mad, ingredienser, sukker, sirup, piskefløde, chokoladeknapper, æble, kiwi, pære, ananas, frugt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Valentine

Begivenheder:
Fødselsdag , Konfirmation , Polterabend , Sommerfest

Søgeord:
dessert, fondue, opskrift, mad, ingredienser, sukker, sirup, piskefløde, chokoladeknapper, æble, kiwi, pære, ananas, frugt

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her