Logo
www.mad-og-drikke.dk

Daim og marabou cookies

(1) 24 Stk.

Daim og marabou cookies
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
125
g
Smør
65
g
Sukker / melis / stødt melis
1
knivspids
Vanillesukker / vaniljesukker
65
g
Brun/mørk farin / puddersukker
1
stk
Æg
140
g
Mel
1
knivspids
Natron
25
g
Mandler
2
stk
Daim "a 56 g"
a 56 g
60
g
Chokolade "mørk"
mørk

Fremgangsmåde

Smør, melis, vanillesukker og farin røres sammen til en luftig masse. Ægget tilsættes,  og dejen røres glat. Mel, natron og hakkede mandler blandes sammen og røres forsigtigt i dejen.

Dejen deles nu i to. Daim'en knuses og blandes i den ene de. Chokoladen hakkes og blandes i den anden del. De to slags dej trilles til pølser, som hver skæres i 12 stykker. Stykkerne formes til kugler, der trykkes flade på en plade beklædt med bagepapir. Bag kagerne ced ca. 170 grader i 12-14 min.

Tip
Prøv at erstatte Daim eller chokolade med Marabou appelsinkrokant eller lys chokolade med nødder.



Søgeord: daim, marabou, cookies, jul, julopskrifter, julesmåkager, daim, marabou, appelsinkrokant, mørk, chokolade, lys
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
daim, marabou, cookies, jul, julopskrifter, julesmåkager, daim, marabou, appelsinkrokant, mørk, chokolade, lys
Kommenter
Giv stjerner
Stjerner (skal udfyldes):

Navn (valgfrit):


Evt. begrundelse (valgfrit):


Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her