Logo
www.mad-og-drikke.dk

Daim islagkage

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Bund
3
stk
Æggehvider
150
g
Sukker / melis / stødt melis
150
g
Mandler "smuttede"
smuttede
Is
2
stk
Daim "dobblet a 56 g"
dobblet a 56 g
3
stk
Æggeblommer
0,5
dl
Sukker / melis / stødt melis
3
dl
Piskefløde

Fremgangsmåde

Bunden:
Pisk æggehvider og sukker ti en stiv masse. Mandlerne blendes og vendes forsigtigt i. Hæld dejen i en velsmurt springform. Bages nederst i en forvarmet ovn ved 165° i ca. 45 min.

Isen:
Pisk æggeblommer og sukker til en stiv masse. Fløden piskes stiv og vendes forsigtigt i æggemassen sammen med den grofthakkede daim. Tag lidt daim fra til pynt.

Vend den afkølede kagebund ud af formen, rengør formen og beklæd den med bagepapir og læg bunden tilbage i formen. Hæld iscremen over bunden og stil formen 2 timer i fryseren. Pynt kagen med den hakkede daim og evt. lidt flødeskum.



Søgeord: daim, islagkage, opskrift, mad, bund, piskefløde, æggeblommer, sukker, mandler, smuttede, æggehvider
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Is / sorbet

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Sommerfest

Søgeord:
daim, islagkage, opskrift, mad, bund, piskefløde, æggeblommer, sukker, mandler, smuttede, æggehvider
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her